ניסית כבר מספר פעמים במשך השנה האחרונה להכנס לקטגוריה באנגלית של דמוז משום מה לא מקבלים אותי ואין לי שמץ של מושג, הבעיה שגם אין את שם העורך בגרסא האנגלית ואין לי למי לפנות כדי לקבל עזרה לגבי זה.
השאלה השניה זה כיוון שיש חבר'ה מהגרסא העיברית פה האם אני יכול להכנס לדמוז העיברי עם רישום באנגלית והוא ויקלט בגוגל למשל בצורה זהה לקטגוריות האנגליות?
אם האתר שלך באנגלית ולא פונה לקהל הישראלי בלבד אין טעם בלהפנותו לקטגוריה ישראלית.
בנוגע לשליחת בקשה להוספה אתר ל-dmoz באנגלית, אתה יכול למצוא את העורך שאחראי על הקטגוריה ששלחת בקטגוריה שנמצאת מעל הקטגוריה שלך, לדוגמא: את העורך שאחראי גם על Business/Electricity/Shops ניתן למצוא ב Business/Electricity ואם גם שם לא כתוב שום שם בתחתית העמוד אז תהיה בטוח שבקטגוריה Business יהיה כתוב, אבל מכיוון שיש לאותו עורך הרבה מאוד קטגוריות שלהן הוא אחראי אתה יכול לצפות לזמן המתנה ממושך גם לפנייה אישית.
בתאוריה זה אולי זה נחמד אבל כיוון שזה אתר של עסק שהרבה פניות אליו מתבססות על האתר אני לא יכול להרשות לעצמי לחכות שנים! כדי שהעורך יועיל בטובו לבדוק את הבקשה שלי.
האם יש דרך לדבר עם מישהו כדי לבדוק בכלל מה מצב הבקשה?
בתאוריה זה אולי זה נחמד אבל כיוון שזה אתר של עסק שהרבה פניות אליו מתבססות על האתר אני לא יכול להרשות לעצמי לחכות שנים! כדי שהעורך יועיל בטובו לבדוק את הבקשה שלי.
האם יש דרך לדבר עם מישהו כדי לבדוק בכלל מה מצב הבקשה?
כבר אי אפשר לבקש את מצב הבקשה דרך הפורומים של דמוז (http://www.resource-zone.com/)
אבל אתה יכול לנסות לשלוח לעורך של אותה הקטגוריה אימייל לשאול אותו,
תעשה את השיקולים שלך אם לעשות או לא
את האמת כבר נסיתי לשלוח לו שאלה. כצפוי אין תשובה.
הבעיה פה שDMOZ הוא בעל משקל גדול בתנועה לאתר אבל מצד שני אין שום תמיכה או שרות מצד האתר!
אתה לא יכול לדעת אם האתר שלך נדחה או לא, מה המצב ולמה אני מחכה יותר משנה כבר!
ואם יש כל כך הרבה עומס למה לא מקבלים עוד עורכים כדי להקל על הקטגוריות... זה פשוט מטומטם מה שהולך פה ומישהו חייב לעשות סדר בעניין הזה.
DMOZ נמצאים כרגע במצב של גסיסה. אין כוח אדם ואין רצון לסייע.
מצד אחד חבל שזה המצב אך מצד שני תוכל להתעודד כי המשקל של המדריך יורד כל הזמן.
אל תצא מדעתך בשביל DMOZ.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
כל הזמנים הם שעון ישראל (GMT + שעתיים)
עמוד 1 מתוך 1